Скандалите в семейството на новопокръстената чалгаджийка Христина Пенчева - Тита, се вихрят един през друг. Преди няколко месеца таткото на цицорестата фурия - Милен Пенчев, бе арестуван като шеф на НОИ-Силистра и обвинен по схема за отпускане на пенсии чрез фалшиви документи, поради което скоропостижно легна на топло в ареста. Сега лъсна нова патаклама- зетят на певицата е забъркан с ортаци на несебърския Ал Капоне - Димитър Желязков - Митьо Очите, разкри Lupa.bg.

Известен като медноруднишкия Таки, бизнесменът Валентин Христов е съпруг на красивата сестра на певицата - Десислава, и е близък до обкръжението на боса от морския ъндърграунд. През 2017 година зетят на Тита бе ударен от митничари, барети и Икономическа полиция. Бензиностанцията на Валентин Христов бе запечатана заради афера с контрабандно гориво. Зетят на чалгаджийката бе обявен за издирван, а самият той тогава твърдеше, че нямал нищо общо със своята бензинджийница, която отдал под наем.

Валентин Христов има интересна компания - движи с Никола Маринов - Кольо Магарето и Дженко, първи дружки с Митьо Очите и свидетели на стрелбата по него в Слънчев бряг през 2016 г. Маринов не бе само свидетел, а и потърпевш, след като бе ранен сериозно в пукотевицата в заведението "4 you", където Очите оцеля на косъм след 13 куршума. Кольо Магарето се спрягаше като дясната ръка на Очите. Двамата бяха и бизнес партньори. Мускулестият мачо е от най-близкото обкръжение на зетя на Тита и двамата често купонясват с наргилета и марков алкохол.

Въпреки скандалната си репутация в Бургас, зетят на „Антилопата” Тита е добър съпруг и баща, шушукат в морския град. Тита дори се радва на племенница, която наскоро направи една годинка. На тържеството присъствала и самата изпълнителка под ръка с любимия си Недко Николов, който също движи в компанията на Магарето и Христов, което се вижда от публикувани от него снимки в инстаграм.