12-годишната Жаклин Таракчи от “България търси талант” се срещна лично с белгийско-канадската певица Лара Фабиан в Румъния.

По време на кастингите талантливото момиче се представи именно с песен на популярната изпълнителка. А Михаела Филева пък натисна златния бутон, с което изпрати Жаки директно на полуфинал.

Лара Фабиан посрещна българчето в бектейджа веднага след като приключи концерта й в Румъния. Преди да се срещнат певицата е успяла да види клип с изпълнението на Жаки и й казва, че е слушала много деца, които пеят нейни песни, но за невръстната си възраст нашето момиче има изключително чиста вокална техника. Впечатлена е и от факта, че Жаклин говори свободно английски.



Разговаряйки двете споделят, че любимите им певици са Бионсе и Адел, но българчето добавя, че всъщност най-големият му идол е именно Лара Фабиан, чийто песни слуша вкъщи от съвсем малка. Носи със себе си подарък за певицата - музикална кутия.

Преди срещата Жаклин и по-голямата й сестра, която пътува с нея, гледат концерта, а малкото момиче през цялото време пее и танцува. 12-годишната ученичка получава покана лично от певицата да присъства заедно със семейството си и на концерта на звездата в зала 1 на НДК на 24 април. Заедно с Жаки до Румъния пътува и журналистът Георги Тошев, който освен, че отразява срещата, е и един от хората, помогнали тя да се осъществи.
12-годишната участничка подари музикална кутия на популярната певица