Жана Бергендорф реши да промени живота си. И за целта смята да си роди... бебе, научи HotArena.

Изпълнителката, която от няколко години има бурна връзка с танцьора Леандър Янес, отново е с него и смята да си роди дете.

Самата певица призна за плановете им да стават родители, след като преди броени дни оповести, че са подновили връзката си. Тя няма търпение да стане майка отново и да кръсти втория си син на баща му, макар че вече има един син — Леон, от брака си с датския бизнесмен Стефан Бергендорф.

След края на предаването, певицата е решила да поглези първородния си син с екзотична ваканция. ”Той много иска да плува с делфини, а аз самата бих искала да имам делфин”, споделя плановете си Жана, пише „Телеграф”.



Певицата планира екзотична ваканция за тях двамата, по време на някоя от следващите му ваканции. Друга част от парите обаче ще вложи в нов апартамент, в който ще се пренесе, заедно със семейството си.

В момента певицата трескаво издирва подходящо жилище, в което ще трябва да се съберат не само тя и синът й, но и настоящият й любим, както и биологичния й родител.

Миналото лято тя за първи път се срещна с него и няма търпение да го опознае по-добре.



Той пътува, но искам да си има място при мен, когато се връща”, сподели още по този повод изпълнителката. И в същото време добавя, че не е сигурна, дали с гаджето й Лео ще останат заедно.

Що се отнася до дрогата, Жана е категорична, че се бори със зависимостта си, заради сина си Леон. „Всеки ден моята сила нараства и ще се справя с това”, твърди изпълнителката и допълва, че иска синът й да има здрава и силна майка.

Съвсем скоро Бергендорф планира да се завърне на сцената и с чисто нова песен. С нея смята да разкрие истинската си същност.

Певицата споделя още, че възнамерява, освен това да запише дует и няма нищо против да го направи с някоя фолк звезда. „Ако е Азис — със сигурност да”, категорична е изпълнителката, която не се срамува да признае, че слуша Преслава и Стефка Съботинова.