През изминалата седмица скандалната певица Жана Бергендорф беше изловена от папараци в курорта Лозенец с непознат татуиран мъж. Според информацията именно мачото е новият на червенокоската.

Мъжът до Жана не е непознат, дори напротив – известен е в музикантските среди. Става въпрос за скандалния рапър Dee, който нашумя през последните години.

В момента Dee се е позиционирал на морето, където всяка вечер има участия в най-елитните клубове в тузарските курорти. Участията на Жана са също предимно по Черноморието, където прекарва ужасно много време с рапъра и така заварката се получила. Татуировките на Радомир Юноков – Dee не могат да бъдат сбъркани, както и шокиращо червената коса на Жана, което ги прави център на вниманието и никога не могат да се промъкнат някъде незабелязано.

Жана обаче дели новия си мъж с друга звезда от шоубизнеса, при това доста известна, пише „ШОУ“. Преди известно време рапърът сподели в интервю, че обича да пуши марихуана, което също може да се окаже свързващо между двамата.