Скандалната с изцепките си Жана Бергендорф катастрофира, съобщава „Всеки ден".

Само месец след ареста й заради побой и наркотици, певицата се е ударила в друга кола в понеделник срещу вторник през нощта.

Инцидентът се е случил в небезизвестния морски курорт Лозенец, където червенокосата изпълнителка пребивава и тормози туристите с пиянски изстъпления вече три седмици.

Случката се е разиграла в центъра на курорта малко след полунощ на 11 август. Надрусана, по разказите на очевидци, Жана карала своя „Мини Купър" из градчето с мръсна газ, когато буквално на сантиметри от пешеходна пътека в центъра удря сиво БМВ, твърди изданието.



В другата кола имало две момчета, които се отървали без тежки наранявания, но със силна уплаха. След сблъсъка, който е избутал на метри БМВ-то, певицата излязла от колата си и започнала да крещи неистово, да псува и да налита на бой на момчетата. Тя викала като обезумяла: „Що не гледате къде карате бе, идиоти" и други цветущи неща. Наглото в случая е, че тя е била виновна за катастрофата, защото е тръгнала да прави ляв завой без да се огледа дали има коли на главната улица. „Тя беше без предимство, караше бързо и тръгна да влиза в завоя с висока скорост. Всичко стана за секунди", разказаха присъствали на инцидента. „Това се случи в края на пешеходна пътека, където в този момент бяха тръгнали да пресичат група младежи. Добре, че не стана трагедия", добавиха те.

След като известно време крещяла и ругала, докато момчетата от ударената кола били толкова стъписани, че и дума не обелили, Жана извадила от чантата си 50 лева, за да не викат КАТ и казала, че застрахователите ще се разберат в случая. От районното управление в град Царево обявиха пред „Всеки ден", че при тях няма подаден сигнал за такъв инцидент. Информация за леките произшествия обикновено не достига до нас. Хората се разбират помежду си, казаха полицаите.