Жана Бергендорф продължава да пропада. Изпълнителката опита да се съвземе в къщата на „ВИП Брадър”, което никак не й се получи, а след като излезе, продължи да се разочарова.

Само преди дни стана ясно, че скандалната певица остава без книжка за цяла година, след като бе хваната да шофира дрогирана. Отнемането на свидетелството й се налага заради катастрофа от 19 април тази година, когато около 22:30 часа изпълнителката удари друга кола на ул. "Георги С. Раковски" в центъра на София.

Собственичката на блъснатия автомобил извика полиция, при което тестът за наркотици на Жана се оказа положителен. Освен това участничката във "ВИП Брадър", която призна за проблемите си с наркотиците, ще олекне с глоба от 2000 лева.

Всъщност Жана се измъква почти без наказание, тъй като за подобно деяние можеше да отнесе ефективна присъда от 1 до 3 години. Но тъй като тя е неосъждана и е възстановила нанесените щети, се е разминала само с административно наказание и взимане на книжката.

Жана може да се е разминала леко по отношение на шофирането под въздействие на наркотиците, но, за сметка на това, тялото й започва да се разпада. Именно поради факта, че дълго време е употребявала от забранените вещества, певицата се оплака още в къщата на „ВИП Брадър”, че я болят бъбреците, а тялото й се разрушава. Именно в Къщата лъсна невероятната зависимост, в която е изпаднала Жана.

“Не съм вземала кокаин, откакто влязох във формата, и съм много доволна. Не ми липсва. Тук съм най-вече заради това, за да си почина, за да спра. Защото знам, че мога без и съм много по-усмихната. Да спра кокаина - това ми е най-важното, защото знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, главата ми е пълна с гной. Затова постоянно ми тече носът”, заяви Жана още докато беше в риалитито.

Липсата на наркотиците е и причината, поради която Бергендорф качи рязко килограми. Докато беше в Къщата, тя направи и бъбречна криза, която според нея също е следствие на кокаина. “Шмъркала съм достатъчно, че да съжалявам за всичко, което съм си причинила сама. Бъбреците също ме болят от това, сигурна съм. Защото то те разрушава”