Скандалната певица Жана Бергендорф, която напоследък е по-известна с непристойното си поведение, отколкото с музиката си, вилнее като пощуряла по морето, научи „Всеки ден".

Този път дръзката Жана не тормози столичани със своите изблици на лудост, а притеснявала почиващите в курорта „Лозенец". 4

Певицата шпорила улиците със своя „Мини Купър", засичала шофьорите, псувала като каруцар и била доста агресивна.

„Един лъскав „Мини Купър" ме засече, докато се прибирах със семейството си от плажа в хотела. За малко щяхме да се ударим. В първия момент не знаех кой стои зад волана на колата. След като взе да ръкомаха и да псува през прозореца, видях, че това е Жана Бергендорф. Кара с мръсна скорост из малките улици на курорта и във вторник за малко щеше да блъсне и едно дете", разказа пред „Всеки ден" очевидец на безобразното шофиране на певицата.



Той сподели, че доста се изненадал от поведението на звездата, защото въпреки славата й, мислел, че тя „не е лошо момиче". „Разбрах, че епитетите, които се лепват, напълно й прилягат", споделя мъжът. Жана била в колата с още няколко човека, а състоянието й бе оприличено като „видимо неадекватно". Според други източници на „Всеки ден", скандалната артистка денонощно се напивала и пушела трева. Тя пафкала по 3-4 цигари мариухана, като първата попадала в устата й още от сутринта. „Хич не се опитва да си поправи лошата слава. Ходи дрогирана и прилича на клошарка", възмущават се почиващите.



Изглежда тузарският Лозенец е любим курорт на Жана. Само преди две седмици тя заведе там окуцелия си любовник Лео. Малко преди това двамата се биха жестоко в дома й в столичния квартал „Гео Милев". Вследствие на свадата Лео се оказал със счупен крак, а двамата бяха прибрани за 24 часа в ареста. Тогава полицаите намериха трева в джоба на гаджето на Жана, като обаче тя отрече да е пушела джойнта.



След разразилия се скандал двамата бързо се сдобриха и отпрашиха за морето. От музикалния бранш разказват, че след случая с побоя, червенокосата певица започнала да се държи много надменно и грубо с приятелите и почитателите си. Самочувствието й било напомпано до максимум, не говорела с никого и ходела с вирнат нос. Всички сме много разочаровани от нея, споделят нейни колеги.