Жана Бергендорф сяда зад волана три месеца след като бе арестувана, защото ченгета я хванаха да кара дрогирана.

Тогава тя дори направи катастрофа, а преди месец окончателно стана ясно, че й отнемат шофьорската книжка. Въпреки това певицата не крие, че веднага след като й оправят колата, смята да я подкара.

За намеренията си да се върне зад волана скандалната изпълнителка разкри сама, без дори да се притесни, че те могат да станат обществено достояние. Направи го по време на снимките в шоуто „Черешката на тортата”, което в момента тече по Нова ТВ.

„Нямам кола”, сподели тя край масата на актьора Бойко Кръстанов. И обясни, че возилото й още било на ремонт след катастрофата, но след като го оправят, мислела отново да го подкара. „Няма да чакам”, измърмори под носа си Жана, очевидно надявайки се да я чуят само хора край масата. Но думите й бяха уловени и от микрофона, а оттам – излъчени в ефир.

„Ясно е какво е искала да каже Бергендорф – няма да чака, докато изтече забраната й да шофира”,коментираха възмутени зрители на предаването.

Припомняме, че след като бе хваната да шофира дрогирана, певицата я заплашваше затвор, но тя все пак успя да се отърве само с глоба. Не й се размина обаче отнемането на книжката. Очевидно нито наказанието, нито публичния срам, който бра пред цяла България, нито ареста й, който е втори за нея в рамките на две години, не могат да я откажат от навика да прави, каквото си иска, без да се съобразява с нищо и с никого.

Наскоро се заговори, че изпълнителката на „Самурай” била спряла наркотиците, не близвала и алкохол, пише столичен седмичник. Отново в „Черешката на тортата” обаче стана ясно, че това са само постановки, които е правела, за да изчисти имиджа си. Тя с удоволствие изконсумира цялото сорбе с водка, което й сервира Деси Цонева, макар да обяви, че уж не обичала водка. „Жана, Жана, много се излагаш!”, цъкат с език колеги на Бергендорф.