Моят живот винаги е бил много истински, защото всичко, което ми се е случвало по някакъв начин, е изкарвало истината най-отгоре. Независимо от това, което се пише за мен.

Това заяви пред Мариян Станков - Мон Дьо скандалната певица Жана Бергендорф.

"Мен никой не ме е съсипал. Ако някой, който ме е съсипал, това бях самата аз", допълва тя.

Певицата споделя, че заради любовта си забравя за Х Фактор, за работата си.

"Заради това загубих и самочувствие. Много неща... Когато се превърнеш в черната овца, всички ти обръщат гръб", казва Жана и добавя: "Сега вече се отдалечих от така наречената любов. Вече не съществува за мен. Съжалявам за нея. Бяха ме излъгали или аз бях излъгала себе си... Сега вече това няма значение. Сега съм щастлива и свободна жена, човек, който има време за музиката, за детето си и за себе си".

Певицата разкрива, че "голямата й любов" приключила преди три месеца. Всички нейни приятели я разубеждавали - махни се, не е за теб. Но Жана слушала само себе си. "Не искам нито да го виждам, нито да го чувам. За мен той вече не съществува. Той умря", лаконична е тя.

Жана разказва и за първия си арест преди две години. Двамата се сбили, след като Лео я обидил. "За това влязох за първи път в полицията... А на него му пожелавам, когато отново има връзка с някоя жена, да не прави същите грешки, които е правил с мен".
Певицата казва, че посегнала за пръв път към дрогата на 29 години.

"Чувствах се много самотна. След като се разделих с него... Всички новини и медии крещяха - Жана Бергендорф е наркоманка, лъжкиня".

"Аз си позволих да падна. Психически, физически. Не го пожелавам и на най-големия си враг това, което изпитах", не крие сълзите си Жана. "Бях предадена, от хората, които ми бяха най-близки. Но не се срамувам от това. Никой не е застрахован в този живот. Дори след тези проблеми, които имах с дрогата..., аз си причиних много проблеми. Главата ми беше изтръпнала. Беше ме много страх и си представях как синът ми е пред мен, казвах си: "Голям съм тъпанар! Как можах да си го причиня". А най-голямата ми вина беше, че обикнах. От пръв поглед. Наистина много го обикнах!".

Певицата е категорична - страхът убива. А приятелите - са се превърнали в предатели: "Най-големият предател бях аз към себе си. От мен ме заболя най-много. Другите си тръгват, аз оставам".