Певицата Жана Бергендорф преди десетина дни е опитала да посегне на живота си като се е нагълтала с приспивателни хапчета. Тя била спасена на косъм благодарение на майка си, която я заварила в банята буквално минути по-късно и я закарала в болницата.

Близки на изпълнителката твърдят, че от известно време насам тя не е на себе си и се чувства срината емоционално и психически. След излизането от ареста Жана осъзнала, че общественото недоволство ще се стовари върху плещите й и съвсем е изперкала. Според запознати дори най-близките й хора вече са се отрекли от нея, а мъжът й Стефан Бергендорф я заплашил, че ще й отнеме родителските права върху сина им Леон.

В момент на криза Жана посегнала и на живота си. Ден по-късно, след като вече нямало никаква опасност за живота й, тя отрекла пред лекарите, че е правила опит за самоубийство. Споделила през смях, че просто объркала хапчетата - мислела ги за витамини.

По последни данни Бергендорф е подновила работните си ангажименти, но според свидетели се появявала съвсем неадекватна на участията си, но единствено защото продуцентката й Саня Армутлиева почти насила я е накарала да го направи.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук