Мускулите от лявата страна на лицето й са отказали да изпълняват функциите си след силен стрес.

Това се случило преди месец, докато Жана пътувала със самолет. Тогава се наложило певицата да заведе сина си в Дания, защото не се чувствал добре. Лекарите имали съмнения за белодробни проблеми.

Преди години пак в Дания лекували сърцето на малкия. Жана поверила Леон в сигурни ръце и тръгнала сама към България заради ангажименти. От силно притеснение по детето обаче, по време на полета, половината на лицето й се сковала. Парализата продължила цяла седмица, пише ШОУ.

Притесненията на певицата са основателни, тъй като само на месец синът й претърпява операция заради сърдечен проблем. Жана има угризения на съвестта, заради многото работа и минимума време, което отделя за детето си. Парализата на лицето е поредният шок за певицата, която е в психически нокдаун вече над половин година.

Миналото лято Жана пострада при битов инцидент, след който се отзова не само в болница, но и в ареста. Тогава Бенгердорф бе арестувана с приятеля си Янес, а в дома й полицаите намериха марихуана. По време на скандала тя получи комоцио, хематоми и контузии по тялото. Освен това пострада и психиката на изпълнителката. След инцидента Жана не поддържа отношения с приятеля си.