Жана Бергендорф има сериозни проблеми, след грандиозния скандал през лятото. Певицата бе прибрана след битова разправия с любовника си в столично РПУ, а това се отрази не само на имиджа й, но и на психиката й.

2 месеца след случая ексцентричната изпълнителка е с разбити нерви, изпада лесно в меланхолия и истерични състояния, не спи и не се храни, а ребрата й се броят заради загубата на 10 килограма от притеснение.

През юли Бергендорф беше задържана, след като сигнал на тел. 112 отведе полицията в дома й. Там, преди да „цъфнат” куките, участничката в „Като две капки вода” се сби с любовника си Леандър Янес, а по време на огледа в жилището й бе открита марихуана.

„Всичко, което полицаите откриха, беше в него. Аз дори не знаех, че той има марихуана. С Лео се скарахме вечерта, след като от ревност счупи телефона ми. Легнах си, но на сутринта разбрах, че съм заключена в собственото си жилище. Имах ангажимент в 9 ч. и успях да се свържа с него с молба да се върне и да ме отключи”, проговаря как се е стигнало до мелето Бергендорф.

Певицата обаче посрещнала гаджето си, което дошло не, за да й помогне, а за да я пребие. Тя успяла да набере майка си и да я помоли да извика помощ, спасявайки се от по-жесток бой, но с цената на увредена психика.

Близки до изпълнителката разкриват, че тя приела тежко последвалия обществен отзвук, укорителните погледи на улицата и подмятанията „Ето я оная, наркоманката”. От нерви Жана започнала да пуши над кутия цигари на ден, пише "Уикенд".



„Тя наистина не е никак добре с нервите и е по-лабилна от всякога. Преди участие започва да се тресе цялата от напрежение и страх как публиката ще реагира и дали няма да я нападне с викове „наркоманка”, „арестантка” и прочее.

Ръцете й треперят и без видима причина започва да плаче. Да не говорим, че за два месеца е свалила 10 килограма и е заприличала на вейка – сега е 47-48 кг.”, притеснени са в обкръжението на музикалната звезда.

След инцидента Жана се е отдръпнала от доста хора и е свила до минимум кръга, с който контактува. Не искала и да излиза навън от страх, че може да стане жертва на гневни фенове.

С насилника си Леандър не се е виждала от юли. Майка й и бившия й мъж били през цялото време до нея.

„С него сме разделени, но нямаме развод. Не смятаме и да се развеждаме, защото това е само един документ. Стефан е не само баща на сина ми, той е най-добрият ми приятел.

Мъжът ми знаеше за Лео. Когато разбра какво ми се случи, се разрева с мен. Благодарна съм му, че е до мен във всеки един момент”, казва Бергендорф.