Не можем да сме сигурни дали Жана Бергендорф е спряла наркотиците, както се кълне, но ако е истина, то тяхната липса ѝ се отразява дори още по-пагубно, научи HotArena.

Певицата и бивша брадърка сега прилича на всичко друго, но не и на себе си. Жана се появи на участие навръх 14 февруари и помрачи празника на всички влюбени.

Присъстващите буквално останали без думи от появяването ѝ на сцената. Причината обаче не били певческите ѝ заложби, а бруталният ѝ външен вид.



От известно време Бергендорф се подвизава с прическа почти нула номер.



Певицата е наляла такива дупе, баджаци и корем, че вече влиза в тежката категория. Явно обаче тя има съвсем други виждания и възприятия за себе си, защото по нищо не личи да се срамува на какво е заприличала. Точно обратното - Жана носи доста къси и неподходящи дрехи. А крайният резултат няма нужда от коментар.



Бергендорф започва малко по малко да се връща към сценичните си изяви. След скандалите покрай наркотиците и участието ѝ във ВИП Брадър, тя бе загубила голяма част от феновете си.

Сега обаче отново пълни клубовете, където все пак е по-добре за всички осветлението да е по-приглушено, че само да я слушат, но да не я гледат, пише "България днес".