изгря на родната сцена с категоричната си победа в „Х фактор".

Година по-късно тя доказа, че успехът й не е случаен и притежава талантът и упоритостта да се наложи, като една от най-актуалните певици у нас.

Тя издаде нова песен в стил хип-хоп с Кристо „Играем с теб до края", която вече превзе повечето класации за родна музика и подготвя нови проекти.

"Сега ми предстои да издам втори самостоятелен сингъл, който отново ще бъде в стилистиката на „Самурай", защото не искам да бягам от себе си. Очакват ме и други нови записи, с продуцентите ми от „Вирджиния Рекърдс" работим по няколко проекта едновременно" - споделя изпълнителката пред "Труд".

Самият създател на „Х фактор" Саймън Кауъл е казал на Жана, че има данни и визия за пробив зад граница. Тя пък мечтае да бъде на една сцена с някои от своите идоли.

"Това беше голяма моя мечта - да се запознаем, да поговорим, още повече да чуя такива думи от него! Иначе бих искала да направя дует с Риана или Джеси Джей, но не бързам за никъде, животът е пред мен, ако е писано - то ще стане. Аз знам, че няма да пея много дълго само на българската сцена, усещам си го, а каквото почувствам - то се сбъдва" - откровена е БГ звездата.