Жана Бергендорф, която направи своето голямо завръщане в ефира с участието си в първия сезон на "Маскирания певец", спря дрогата и обмисля свой бизнес. Певицата не съжалява, че не е победила в певческото състезания, защото за нея по-важно е доброто й представяне.

Шоуто все пак й донесе и приличен хонорар от поне 20 хиляди лева. Жана не срещнала никакви затруднения с образа на Розата, само хич не й било лесно да крие участието си. Близките й предполагали, че точно тя се спотайва под маската, но нямало как да им разкрие истината. Синът й Леон обаче не я подозирал, защото не гледа телевизия. Зрителите останаха впечатлени от добрата физическа форма, която певицата показа.

Тя беше натрупала доста килограми заради нездравословно хранене и прекаляване с напитки и забранени вещества. Заради това кариерата й временно зацикли. Бергендорф понесе щети и заради постоянните разправии с бивши и настоящи гаджета. Сега обаче тя спряла дрогата и била затрупана от участия. Така навръх Нова година ще пее на площада в Козлодуй заедно с Валя Балканска и оркестър Рожен. След празниците най-вероятно ще замине на почивка с Леон.

Засега Жана пази в тайна какво ще направи с хонорара от "Маскираният певец". Явно късметът беше на нейна страна през изминалата година, защото през септември спечели и 250 бона от Националната лотария. С тях ще сбъдне някои мечти, като да заведе детето си в Южна Корея и да помогне на приятелка да завърши Royal Academy. Част от сумата смята да инвестира и в собствен бизнес. Но предпочита да не разкрива подробности за идеята си, пише „Галерия”.