Жана Бергендорф не само, че много тежко преживя раздялата с бившия й приятел Лео, но сега й се налага да влезе в съда заради него. Танцьорът е завел дело срещу нея за нанесено домашно насилие.

“Бях душевно наранена. Защото не може един мъж да каже на една жена, че я обича, а това в действителност да е абсолютна лъжа… Никой няма право да бъде подъл и нечестен, що се касае за любов и чувства”, споделя певицата.

За сметка на това пък тя поддържа отлични отношения с бащата на детето си – Стефан Берфендорф. Тя споделя, че той е бил от малкото, които не са я изоставили в трудните моменти. “Той е всеотдаен мъж и мечтаният баща. От малкото, които не ме изоставиха и не ме предадоха. Заслужава най-доброто от живота и се надявам да е много щастлив, за да предава добрата си енергия и на сина ни. Случвало се е да ми помага и финансово, дори след като сме се раделили. Искам да му благодаря за обичта и грижите, които винаги е полагал”.

През последните няколко години певицата премина през доста тежки моменти. Тя имаше сериозни проблеми с наркотиците, оказа се на няколко пъти в ареста след побои с бившето си гадже Лео, и накрая се наложи да прекрати отношенията си с продуцентите си от “Вирджиния рекърдс”.

“Преживях много предателства, на пръстите на едната ми ръка се броят хората, които не ми обърнаха гръб. Не може човек да живее в непрекъснат страх, реших да се изправя и да продължа напред”, разказва певицата пред столично издание. Тя допълва, че продължава да пее и да има концерти и смята да замине за чужбина, за да се реализира там.