Жана Бергендорф не се дрогира напоследък, но въздържанието от наркотици се отразява зле да тялото й. Откакто не употребява дрога, скандалната певица се тъпче с храна и дебелее със страшни темпове. Най-очевидно е напълняването й в задника, бедрата и корема.

Още когато бе в Къщата на „ВИП Брадър”, Жана сподели, че не употребява ли кока, не може без кльопачка. Белият прашец подтискал апетита й, а липсата му разваляла драстично формата й.Онзи ден победителката от „Х Фактор” бе засечена от папараците ни край тъмносин джип в курорта Лозенец. В паркираното пред аптека возило певицата редеше торби с покупки. Чантите изпълниха до краен предел багажника и Бергендорф положи доста усилия, за да затвори капака му, пише "Уикенд".

За да прикрие надебеляването си в баджаците и дупето, Жана се бе пременила с разширяваща се от талията надолу тъмна рокля. И този тоалет обаче не можа да заблуди никого – всички курортисти, зърнали поп звездата, си дадоха сметка колко се е ошишкала тя напоследък. Щом се справи с предизвикателството на багажника, изпълнителката остави колата си на аварийни светлини и пое пеш към магазинче за тениски и сувенири. Оттам взе фланела с цинична картинка и XXL размер.

Бергендорф спря дрогата, след като кариерата й започна да запада. Припомняме, че под влияние на коката талантливата певица деградира тотално, а продуцентката й Саня Армутлиева от „Вирджияния рекърдс” вдигна ръце и я натири завинаги. Маститата издателка не искаше да има нищо общо с жена, която катастрофира надрусана с автомобила си и която ченгетата арестуват след наркомански скандали с гаджето й. Когато се дрогираше редовно, Жана тежеше към 55-60 килограма. Сега е минимум 80, а рекордът й е 110 – по време на бременността й.