Фирма за бързи кредити е осъдила певицата Жана Бергендорф.

Присъдата е произнесена от Столичния районен съд през ноември 2017г. Заедно с 2000 лева, които Жана е изтеглила ще трябва да заплати и още 500 лв. лихви за една календарна година.

Ексцентричната звезда се принудила да прибегне до услугите на бързите кредити през 2016-а, когато я притискали да плати административната глоба по предишното дело, на което беше осъдена. През април същата година тя предизвика катастрофа на централен столичен булевард след употреба на наркотици. Тогава престъплението бе квалифицирано по чл. 343Б ал. 3 от НК, което предвижда закон от 1 до 3 години. При наличие на предпоставките на чл. 78А в същия кодекс законът предвижда освобождаване от наказателна отговорност и налагане на глоба от 1000 до 5000 лева. Затворът й се размина и остана само глобата и отнемане на шофьорската книжка, припомня „Телеграф“.


Сега срещу певицата тръгва ново дело заведено от нейния приятел Лео, който е пуснал жалба до прокуратурата за домашно насилие, В нея той се оплаква, че певицата го бие редовно.

Двойката влезе в криминалните хроники, след скандал през 2015-а. Двамата извикаха ченгета в квартирата си, които пък намериха голямо количество марихуана и ги задържаха.

Източник: HotArena