Миналото лято Жана Брегендорф за първи път чула гласа на баща си по телефона.

До този момент двамата не са се виждали никога. Mайката на Жана е била бременна, когато се разделя с бащата на детето си. 29 години баща и дъщеря не поддържат контакт, пише 24 часа. Един ден миналото лято сестра ѝ Адриана и майка ѝ откриват Марио във Фейсбук. Показват го на Жана и вълнението прераства в желание за среща.

Бащата е изненадан от неочакваното обаждане и не може да повярва , че дъщеря му е Жана Бергендорф. Той от години живее в Германия , но гледа българска телевизия. Проследил е целия „Х Фактор“, в който участва Жана без да подозира, че това е собствената му дъщеря. Външната прилика между двамата е очевидна.

Седмица по-късно Марио пристига в София, за да се види за първи път с дъщеря си. Срещата е на летището, където тя го чака с Петко, един от двамата му синове, с когото Жана вече се е запознала. При появата му Петко побутва сестра си, а в следващите секунди, тя тича, прескача парапета и се хвърля в прегръдките на баща си.

Емоционална, каквато е била винаги, най-после среща човека, когото чака цели 29 години. Тя го запознава с всички важни за нея хора и с най-ценното същество в живота й 5-годишния й син Леон. Оттогава двамата поддържат контакт, тепърва се опознават и всеки открива собствените си черти в другия. Марио й обещава пълната си подкрепа във всяко едно отношение и се зарича, че оттук нататък винаги ще бъде до нея.