Новият сингъл на Моисей „Време“ е с участието на Жана Бергендорф. Песента, продуцирана от „Вирджиния Рекърдс“, доби популярност в рамките на двете големи музикални турнета, от които изпълнителите бяха част през лятото.

За Бергендорф това е голяма стъпка напред, тъй като напоследък тя сякаш позагуби желание за работа и увереност в собствения си талант след скандалите, които преживя тази година, коментират нейни фенове.

Припомняме, че Жана беше арестувана и отведена в полицията за разпит след подаден сигнал за домашно насилие. При ареста в дома й бяха открити наркотични вещества. По-късно певицата заяви, че тя не употребява дрога, а е била на гаджето й.

„В момента пиша новата глава от личната си музикална история и мисля, че именно „Време“ е точното заглавие за нея и за песента“, казва Моисей, който е съавтор на музиката и лиричния текст с бийтмейкъра Александър Корабов. Двамата създават „Време“ буквално на един дъх, а впоследствие работят по аранжимента с Pavell и националния шампион по бийтбокс Искрен Тончев-Искрата.

От самото начало Моисей и продуцентите му са единодушни, че това е най-подходящото звучене за общ проект с Жана, с която изпълнителят е не само колега, но и близък приятел.