Три седмици релакс на Южното Черноморие, отскок до Spirit of Burgas за концерта на Роби Уилямс и безкрайни преговори със сина й Леон да излезе от басейна на хотел в Лозенец – така изглежда отпускарският август на Жана Бергендорф.

Отличничката от X Factor се прибра в столицата, за да се подготви за снимките на видеото към „Време”, общото й парче с Мойсей.

Петгодишният Леон пък е отлетял заедно с баща си Стефан за Дания, научи „Монитор”. Изпълнителката на „Невъзможни сме сами” ще гушне момченцето отново след седмица, когато то ще кацне на родна земя за пръв път, придружено от баба си и дядо си.



Въпреки раздялата певицата и съпругът й Стефан остават изключително близки и сред доказателствата за това е ваканцията, която са изкарали на морето заедно с майката и сестрата на Жана.

Корабният инженер я подкрепя изцяло след битовия скандал в началото на юли, който я превърна в любимка на таблоидите. Припомняме, че заради шумно спречкване с приятеля й Лео, Жана извика полиция в дома си, а у партньора й бе открито и количество тревиста маса с неизвестен произход.

Тя бе отведена в 1-во РПУ за разпит и го напусна с линейка, след като й прилоша от стрес. След като полицията установи, че Бергендорф няма нищо общо с въпросната тревиста маса и й бяха снети обяснения, случаят приключи. „Въпреки неприятните публикации за нея в жълтата преса, които й се отразяват зле заради изопачените факти и откровените лъжи в тях, все пак е успяла да отдъхне и да се наслади на времето, прекарано със семейството й.

Прекъсвала е ваканцията си само заради участия в този период”, коментираха близки до Жана.