Внезапно всички гости са поканени на сватба миналия месец. И никой от тях не допуска как за толкова кратко време младоженците ще я организират. Но пред очите им бившата адреналинка Жанета Танева и годеникът Слав Брейчев се вричат един на друг на 13 юли 2013 година.

Преди месец двамата - годеници от година и половина, вечерят и бързо решават, че е време да се женят. И организацията започва на следващия ден, пише 24chasa.bg.

Тя звъни на дизайнерката София Борисова, с която се познават отдавна. През пролетта се срещат в ателието, а Жана - както всички се обръщат към нея, си избира тоалет за друга сватба, на която е кума, и казва: "Знай, че като се омъжвам, ще дойда отново при теб." Така неочаквано само месец след това двете се срещат, за да обсъдят булчинската рокля.

Жана има ясна концепция каква да бъде тя - да е дълга, лека и в същото време много обемна. Затова отива при дизайнерката със снимка на тоалет от последната колекция на ливанския дизайнер Ели Сааб. Безупречното изпълнение обаче е на Борисова. Тя скицира тоалета, но с малки изменения - добавя прозрачен къс ръкав, а в задната част - гол гръб във формата на ромб.

Долната част на роклята се разширява. Вместо обръч има тънка лента, която придържа пластовете тюл и коприна. Бюстието е от два вида фина дантела в цвят светло екрю. Върху него има пришити над 400 ръчно изработени цветя от дантела с по един кристал в средата. В изработката им се включва и Борисова, а моделът е напълно завършен 2 дни преди сватбата.

Лекия и непринуден грим прави Стилияна Узунова - гримьор в "Господари на ефира". Двете се запознават покрай предаването и са приятелки още от времето, когато Жана е адреналинка.

Тя и Слав се венчават в катедралния храм "Света Неделя", а тържеството е в градината на ресторант в Панчарево. В менюто има изтънчени специалитети, а основното ястие е свинско роле с шунка върху канапе от бял ориз. Има шампанско и много плодове.

Липсва обаче стриктна програма и официалности. Никой не е задължен да прави каквото и да било и всички просто се забавляват. Ето така минава цялата сватба.

Голяма заря е изненадата за гостите. След полунощ в купона се включва и Софи Маринова - тя е близка приятелка на младоженците. Всъщност двамата са я канили да пее и преди по лични празници.
Love Unlimited - парчето, с което Софи Маринова представи страната ни на конкурса Евровизия миналата година в Баку, "Джелем, джелем", "Ерделези", "Амалипе" - популярна циганска песен за приятелството - ето това са част от изпълненията, на които всички гости стават от масите и танцуват. Маринова пее до 2,30 ч. Освен нея в градината на ресторанта има и жива музика от бенд и диджей.

*Това е изгледът от ресторанта, в който е тържеството на Жана и Слав

Bed of roses - един от големите хитове на Джон Бон Джоуви, е песента, на която двамата млади танцуват за първи път като семейство. Бившата адреналинка вече носи фамилията на съпруга си. Сега е Брейчева.

Жана и Слав заминават на меден месец ден след сватбата. Булката изобщо не подозира за ваканцията и научава за нея часове след като се омъжва. "Извън България сме, има и море", издаде само тя.

Двамата се сгодяват преди година и половина на рождения ден на Жана - 14 ноември. Отиват на вечеря в любим ресторант в Драгалевци, когато той абсолютно неочаквано подава годежния пръстен.

Три години преди това е първата им среща. Тогава Жана излиза с Мина - една от най-близките й приятелки. В заведението, в което влизат, се разминават с двама мъже - единият се оказва познат на Мина, а другият е Слав, който се занимава с частен бизнес. Той разпознава веднага Жана, тъй като по това време тя все още е от екипа на "Господари на ефира". Малко след това започва и връзката им.

В комедийното шоу тя и другата адреналинка - Яна Христова, са избрани след кастинга от общо 500 момичета през 2005 година. Двете са втората двойка адреналинки след Теодора Стоилова и Евгения Радилова, по-популярни като Теди и Ени.

Жана и Яна подписват договор с шоуто, в който пише - едната трябва да е руса, а другато кестенява. В началото Жана иска да е русата, но продуцентите преценяват, че светлият цвят ще подхожда повече на Яна.

От всички адреналинки може би Жана е единствената, която остава толкова популярна и след като приключва ангажимента си към "Господари на ефира". Първо Жана работеше в справочния канал "Тв гайд" по покана на Денис Ризов. След това е тв водеща в сутрешния блок "Добро утро, България" на Тв 7 в лайфстайл рубриката "Сладки приказки" и рубриката "Тайната на щастието".

Наесен от новия телевизионен сезон тя ще е лице на ново предаване по същата медия. То ще върви след сутрешния блок и ще се конкурира с "На кафе" по Нова тв и "Преди обед" по Би Ти Ви. "Ще има мода, музика, здраве и всичко, което вълнува хората, но без политика". Сега телевизията търси и кой да помага - до Жана ще има и друг водещ, който все още не е избран.