Този петък бутиков клуб в Стара Загора събра едни от най-актуалните модели на Playboy на зрелищно парти - последното за сезона, преди старта на своя конкурс Playmate of the Year 2019 на 11 юли. Сред звездите на сцената беше и актуалната корица на Playboy България, една от най-ослепителните плеймейтки Даниела Иванова. След атрактивното си участие в конкурса преди две години, атрактивната брюнетка и грижовна майка на 2 деца, отново запали страстите с появата на гореща фотосесия в Мъжката Библия.

Дани е абсолютен фен на високорскорстните мотоциклети, а в предизвикателната си фотосесия отново избра любимия мотор като свой... снимачен партньор. Представянето на корицата си Дани направи именно в родния си град Стара Загора, в препълнения с фенове клуб EGO Premium & Club. Брюнетката изгря на сцената, а веднага след това замени сценичното облекло с елегантна рокля на дизайнера Стоян Радичев.

В спектакъла, който моделите направиха в бутиковия EGO Premium Club се включиха и актуалната носителка на титлата Playmate Of The Year Жанета Осипова и Дениз Хайрула. За първи път, редом до ослепителните красавици, на пищното шоу на Playboy, на сцената се качиха и дебютантките Надя Стефанова, Жулиета Джерекарова и Ашли Кейн. Три момичета, за които тепърва ще се говори…
Стана традиция плеймейтки от различни сезони на конкурса да правят общи партита за Playboy България, като по този начин демонстрират, че конкуренцията и надпреварата приключва с избора, а доброто приятелство, заразителното настроение и красотата са купон, в който всички желаещи могат да участват наравно.

Семейството на Playboy България става все по-голямо и му предстои бурно лято. Следващите партита са още този месец - на 11ти юли в София, 12ти юли в Пловдив и 13 юли във Варна. След това веселата компания се впуска във водни приключения по наши и чужди морета.