Жанета Осипова е една от най-колоритните участничките в новия сезон на „Фермата”. Сексапилната блондинка се сдоби с популярност покрай конкурса „Мис Плеймейт”, който спечели през 2018 г., и оттогава името й често е забърквано в шумни скандали. Тя не крие, че разчита основно на външния си вид, за да пробива в живота, но се надява в предаването да покаже и други качества. „Продавам визията си, за да изкарвам прехраната си, но бих искала да съм част от миналите времена, когато материалното не е било водещо, а думите „чест” и „достойнство” са имали стойност”, призна откровено новата риалити звезда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on


Във вените на Жанета не тече само българска кръв. Баща й е руснак и на него дължи нестандартната си фамилия. За съжаление, той напуснал живота на дъщеря си, когато тя била само на 2 години. Тръгнал си без обяснения и последвали много трудни времена за семейството.

„Детството ми беше изключително тежко. Татко ни напусна, когато бях съвсем малка. Не ни е търсил повече. Не ни е помагал. Майка ми е моят пример за подражание. Много е силна и борбена. Работила е всичко - сервитьорка, гладачка – какво ли не, само, за да има пари у нас...”, връща лентата на спомените Осипова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on

Когато навършила 18, тя започнала да търси родителя си и го открила, ала така и не успели да се сближат. „Срещнахме се, исках да го опозная, но във времето не можахме да продължим комуникацията си и с днешна дата не сме близки. За мен той е напълно чужд човек”, разказва плеймейтката.


Тя също е работила какво ли не, за да се издържа – била е сервитьорка, крупие в казино, подвизавала се и като танцьорка на пилон. Слуховете сочат, че се среща със състоятелни мъже за пари, но тя ги отрича. Блондинката няма никакви притеснения да се показва без дрехи и затова решила да участва в конкурса „Мис Плеймейт”, който спечели преди 2 години.

Покрай еротичните си изяви блондинката се запознала с бизнесмена Христо Сираков, известен още като Ицо Стоте манекенки заради многобройните си връзки с различни красавици. Тя така и не призна, че са били гаджета, макар че бяха заедно в Италия – уж се засекли случайно. „Xapecвaм Xpиcтo ĸaтo мъж, нo дoтaм. Paзбиpaм и зaщo ĸyп жeни cи пaдaт пo нeгo. Haиcтинa ce видяxмe в Итaлия, нo cъвceм cлyчaйнo. Aз бяx пo лични интepecи, a тoй пo cлyжeбни”, коментира тогава блoндинĸaтa. Свидетели често я засичаха със Сираков на вечери в известни заведения, но по думите й те били „делови”. Така де, за това говорим...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on


Иначе Жанета е признавала, че най-дългата й връзка е продължила 9 години. Тя била едва на 16, когато заживяла с първото си гадже, без да има разрешение от майка си. Родителката й вдигнала ръце и не успяла да повлияе на опърничавата си щерка. „Отношенията ми с този мъж бяха сериозни. През първите години родителите му се грижиха за мен сякаш съм тяхно дете, за което съм им много благодарна. Майка ми обаче много страда. Впоследствие се разделихме, но си останахме добри приятели”, разказва Осипова.
Тя не крие, че е правила някои подобрения във визията си, но като цяло счита себе си за натурална красавица. Надувала си е устните, дългата й руса коса не е естествена, но най-сериозната интервенция е операцията на обонятелния й орган.

„Имам ринопластика, защото три пъти са ми чупили носа. И трите пъти го направиха жени от ревност. Първият път беше в гимназията заради мъж. Вторият - отново жена ми счупи носа, отново заради мъж. Жените са по-агресивни от мъжете, адски е напечено! Около мен винаги кипи напрежение!", вайка се Жанета.
Последният път се оказал най-сериозен, защото нападателките били три - едната я държала за ръцете, другата я е налагала зверски в лицето, а третата снимала целия екшън. Осипова била цялата обляна в кръв, а минувачите я прескачали. „Тогава разбрах какви са хората. Аз лежах на земята, а хората ме прескачаха и никой не ми помогна", разочарована е блондинката. И допълва, че никога не е била любовница на обвързан мъж, но незайно защо жените винаги са я мразели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on


В разгара на лятото плеймейтката се забърка в поредния скандал, който е напът да се пренесе в съда. Тя обвини фризьорката Вили Боршукова, че я е набила, докато била на процедури в салона й. Сега бизнесдамата е готова да се брани, за да защити името и имиджа на студиото си.
Обвинението на Осипова гласеше следното: „Живеем в абсурдни времена. Днес „коафьорката” и собственик на салон за красота „Магама” ме преби, като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата. Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието! Чувайки тази моя молба, въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди!” За да потвърди думите си, Жанета сподели снимки на синините по краката си и медицинско свидетелство, издадено от лекар.

Боршукова не остана длъжна и гневно отвърна, че това е опит за пиар на неин гръб. Тя дори изкара записи от видеокамерие в салона си, за да се защити. От клиповете, които бяха разпространени в мрежата, не се забелязва физическо насилие върху Осипова.

„Искам да подчертая, че дело ще има, за да знаят такива особи, че скандалът невинаги носи положителни дивиденти за тях. По отношение на медицинското, което беше показано, всеки може да си извади такова, ако има синина”, коментира Вили. Според нея всичко е било планирано заради конкуренция в бранша, а Жанета е подпомагала опонент. „Поведението й се променяше като на болен човек. Беше странно, тъй като не е правила така преди. Подозирам, че е била под влияние на упойващи вещества!”, изказа се още Боршукова. Зад нея застана и известната манекенка Цеци Красимирова, която подчерта, че от дълги години е клиент на салона и е убедена, че историята на плеймейтката не отговаря на истината.

Недоброжелателите на Жанета често й се подиграват, че от село, но тя не се срамува от произхода си. Израснала е в Гара Бов – китно селце в близост Своге. В града ходела на училище и участвала в самодеен състав за народни и латинотанци. Впоследствие обаче се насочила към еротичните танци.
„Никога не съм си представяла, че някой ден ще участвам в „Мис Плеймейт”. Смея да твърдя, че това е единственият конкурс на високо ниво в България. Проблемът е, че за повечето хора еротиката е равна на пошлост, а това съвсем не е така. „Мис Плеймейт” трябва да е много повече от сексапилна и провокативна жена. Изисква се смелост, креативност, присъствие на сцена, много качества!”, обяснява Осипова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on


Тя е сигурна, че може да се справи и с новото предизвикателство, което е поела - „Фермата”. Готова е да се бори за голямата награда от 100 000 лева и за тази цел се научила да дои крави, да забива пирони и да сади цветя. Единственият й страх е от насекоми, но се надява да не попада на такива.
Покана да се включи в риалити формата Жанета получила от продуцентите Иван и Андрей. Според слуховете в медийното пространство тя е прибрала скромния хонорар от 7000 лв. Иначе в официалната й визитка във „Фермата” бе посочено, че тя няма да получи какъвто и да било хонорар, пише Уикенд.

С участието си в предаването 27-годишната блондинка иска да покаже своето различно лице на зрителите. Казва, че е далеч от образа на разглезено момиче и даже предпочита да пие ракия със сланина, а не шампанско с ягоди. „Нe cъм типичнaтa плeймeйткa. Aз cъм дeтe нa плaнинaтa. Нa дуeлитe щe рaзбивaм, зaщoтo нe cъм лиглa. Нaиcтинa cъм aдcки мoтивирaнa!“, зaкaни се сексбомбата.