След като родните знаменитости масово отказват да участват в новия сезон на “ВИП Брадър”, продуцентът Нико Тупарев се принуди да покани звезди от чужбина, за да спаси шоуто от провал.

Бомбата беше пусната от самия продуцент, който обяви, че международна звезда, ще влезе в къщата на риалити формата през новия сезон.

Тупарев обясни, че става въпрос за знаменитост от световна величина, но категорично отказа да назове име или националност, пишат от „Блиц“. От кухнята на предаването също тънат в догадки, кой ще е мистериозният участник, който ще влезе в шоуто.

Сред спряганите имена е и това на холивудската звезда Жан-Клод ван Дам, който почти целогодишно е в България. Актьорът от няколко седмици отново е у нас за снимките на новия си филм. Но поне засега от екипа му не са потвърдили информацията, че ще влезе в риалити формата.

Междувременно организаторите на шоуто са в паника, тъй като все още не е ясно, кои ще са участниците в последния формат. Риалитито стартира през септември, а желаещите да влязат в къщата все още не са потвърдили ангажимента си.

Засега единственото сигурно нещо, е, че Азис ще води „Голямата уста“ наесен. За ролята си на водещ, певецът се прибере близо 200 000 лева, пишат от kliuki.bg.