Жаси от “Сделка или не“ игра за първи път в собственото си шоу и спечли 10 000 лв.

Една част от сумата тя ще дари на 2-годишния Борис от Стара Загора, който има нужда от протези, а останалите пари ще отидат за остеосинтезни средства за лечение на деца с двигателни увреждания

В продължение на една седмица популярната ТВ дама убеждаваше водещия да я допусне до участие в играта. Нищо в „Сделка или не“ обаче не се случва без позволението на банкера, затова и тя предлагаше какви ли не сделки, за да се сбъдне нейното желание. В резултат видяхме Жаси в ролята и на водещ.

В началото на предаването на 13 декември, понеделник, Жаси прекъсна представянето на новия участник и пред смаяния поглед на Румен Луканов зае мястото на играч.

„Винаги съм искала да застана на това място“, сподели асистентката. „Всички сте играли, само аз не съм“, допълни тя.

В подкрепа на нейното желание се обади и Ники Кънчев от „Стани богат„, и с негова помощ тя се справи и с последното условие за нейно участие – въпрос в духа на предаването, но с изключително висока сложност – като за 100 000 лв.

След настаналия смут и чудене сред останалите участници, в края на предаването, след доста интересна игра, Жаси разкри и истинския мотив за нейното настоятелно участие. „Аз не мога да взема тези пари за себе си…“.

Част от 10-те хиляди, които тя спечели, ще бъдат дарени на 2-годишния Борис Танев Танчев от Стара Загора, който има нужда от протези. А останалите пари Лайънс клуб „София – Св. Йоан“ ще прибави към събраната сума от благотворителния си Коледен бал, с която ще бъдат купени остеосинтезни средства за лечение на деца с двигателни увреждания, под мотото „Стъпка с нас!“.