Жасмина Тошкова, която познаваме от предаването "Сделка или не", се оказа изключително плодовита!

Чаровната моделка е бременна за пореден път и до няколко месеца ще стане майка на трето дете, научи ексклузивно агенция ПИК.

В началото на месеца Жасмина се омъжи за турския милионер Ариф Маджид на изключително конспиративна сватба в известен столичен ВИП-клуб, до който достъпът е само с платени клубни карти и посетителите му са само най-заможните хора.

Жаси стана милионерска съпруга след 3-годишна връзка с Хари, както галено наричат Ариф, и вече се очертава като многодетна майка - нещо, което е нормално за фамилия Маджик. Първият им наследник се роди през февруари 2014 г. и Жасмина го кръсти на свекъра - Заки. Заки Маджид е собственикът на фирмата, която държи правата за България на две от американските вериги за бързо хранене и дето се вика, не си знае парите.

Според злите езици в началото на връзката между Жасмина и Хари дятото не бил особено щастлив от факта, че приятелката на сина му се е снимала гола в "Плейбой", но с течение на времето тя доказала, че въпреки лековатото й минало може да бъде добра майка и достойна половинка на големия му син. От изключително сигурен източник ПИК научи, че на семейството се е родило и второ дете, момиче, в началото на тази година - събитие, отново запазена в тайна.

На сватбата си бившата асистентка на Румен Луканов вече е била бременна с третото дете, като запознати коментират, че това е била и причината за брака. Родителите на младоженеца натиснали сина им да се обвърже с Жасмина, тъй като ислямът насърчава женитбата и те не били очаровани от перспективата снаха им да продължи да ражда без да е сродена с фамилията.
Преди да се залюби с богатия наследник на Маджид, Жаси имаше дълга, но трудна връзка с 19 години по-възрастния от нея бизнесмен Марио Петров. Веднага след раздялата им тя заживя с бащата на децата си Хари.