Със специална покана от най-красивата и емблематична зала в Лондон може да се похвали виртуозният поп певец и композитор Желко Йоксимович.

Поводът е най-новият изключително успешен проект на сръбската звезда “DVA SVETA”, привлякъл вниманието на музикалните критици в цял свят. Музикантът ще представи вълнуващия спектакъл и у нас на 20 октомври в Зала 1 на НДК.

Ако всичко е по план, името на Йоксимович ще се нареди редом до музикални легенди като Пол Маккартни, Елтън Джон, Ерик Клептън, Фил Колинс, Стинг, Адел и много други звезди, излизали на една от най-прочутите сцени в Европа, тази на Royal Albert Hall. Без съмнение, впечатляващият проект “DVA SVETA”, вдъхновен от великите спектакли на Пол Анка и Майкъл Бубле, ще покори публиката в английската столица, след като вече пожъна небивал успех в най-големите балкански градове.



Благодарение на уникалната си концепция шоуто пресъздава елегантна атмосфера, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост. Спектакълът включва красиви авторски аранжименти, изпълнявани от класически джаз бенд от доказали своя изключителен талант инструменталисти и чувствени дамски беквокали. “DVA SVETA” пленява публиката с неподражаемия си позитивен заряд, романтично и дълбоко звучене и яркия отпечатък на изпълнителя на музикалния шедьовър „Lane моје“.