„Да, това е Цеце Орешкова. Малко е отслабнала. Преди беше по-закръглена, nо това е Цеце. Първите й фотосесии бяха при мен и мога да кажа, че тя има дарба за позиране”, така македонският фотограф Владимир Георгиев коментира слуховете, че моделът, който участва в Big Brother All Stars, е мъж.

В ефира на предаването „Часът на Милен Цветков” Марин Демировски, организатор на Македонските СПА награди, пък призова някой от мъжете в Къщата "да провери дали Цеце е жена”.

По думите на Марин Цеце е известен модел в Македония, но там модната индустрия не е добре развита и моделите не са чак толкова известни, пише nova.tv

„Гледах я в едно предаване – тя беше „Мис Македония”, срещали сме се и на разни събития. Познавам и сестра й. Тя е един нормален модел”, заяви Демировски.

Обсъждането на темата за пола на Цеце в „Часът на Милен Цветков” бе провокирано от някои изказвания в нета.

Според писания в мрежата моделът има мъжки черти и дори адамова ябълка. В Македония никой не знаел за нея, тъй като нямала официален сайт, от който да се проследи биографията й.

Други юзъри пък забелязали, че тя не може да ходи стабилно с обувки на високи токчета, което било недопустимо за една манекенка. Озадачаващ бил и размерът на раменете й, както и мъжките скули.