Фотосите,собственост на Blife, са направени от турист, отдъхващ в 5-звездния хотел „Хелена" в Слънчев бряг миналия уикенд.

Човекът бил настанен в апартамент в срещуположен корпус от този на Василка.

Колегите ни от „Уикенд" установиха светкавично самоличността на знойната красавица от кадрите. Тя е на 19 години и се казва Галя Димитрова. Девойката се изявява като модел и е носителка на титлата „Мис Стара Загора" в родния си град. Скоро щяла да се пробва в поредното издание на „Мис Плеймейт".

Според запознати Галя имала мераци да наследи короната на Николета Лозанова, защото смятала, че въпросният конкурс е инкубатор за силиконови красавици, които мигновено се превръщат в звезди.

Амбициозната девойка, вероятно е първата жена, която може да се похвали, че е спала в леглото на Азис. Нещо повече - фолк звездата е прекарал цели три дни с блондинката.

Още първата вечер щом се настанили в хотелската стая, за ужас на бабите германки, от стаята на Азис се разнесли страстни вопли и стенания, а управата на хотела била засипана от оплаквания.

Явно Азис вече го играе истински мъж. Позаслабналата Василка и девойката се разхождали по цели дни голи в стаята си.



В почивките между горещия секс, който правили двамата били забелязани на плаж, по ресторанти и дискотеки и дори направили шопинг в моловете на Слънчев бряг.


Според очевидци Азис бил видимо щастлив в компанията на миската и не се срамувал да демонстрира интимните си отношения с нея.