Рапърът Мартел Деруан, който е братовчед на арендби кралицата Бионсе, е бил застрелян в Тексас. Тялото му е било намерено в апартамента му Сан Антония, съобщава The Sun.

34-годишният музикант правел успешна кариера в хип-хоп жанра под псевдонима Kardone. Неговите приятели се обърнали към полицията, след като в продължение на няколко дни не можели да се свържат с него. Полицаите открили безжизненото тяло на Мартел с няколко огнестрелни рани. За убийството на рапъра е заподозряна и се издирва 21-годишната Саша Скеър. Пазителите на реда имат заповед за ареста й. Не е известно какви отношения са свързвали момичето с женения рапър, но в началото на януари той е публикувал тяхна обща снимка в социалните мрежи, посочва Biography Daily.

Брайън Мичъл – приятел на Kardone и собственик на звукозаписното студио Fyngermade, твърди, че той бил тих и скромен човек и никога не изтъквал роднинската си връзка с иконичната певица, дори не искал този факт да се знае сред колегите му. Според Мичъл, да бъде убит било такъв светъл човек било все едно „да нараниш пеперуда“ и той все още не можел да повярва в това. Съпругата на Деруан – Джоя, го нарича любящ и грижовен човек, който помагал на бедните.