Съпругата на футболиста Благой Георгиев Есмер се е хванала здраво да усъвършенства уменията си и някой ден да може да се издържа с грим, узна HotArena.

Есмер се е обучила за гримьор и вече дори има първите си клиенти. За страстта на футболната съпруга към макиажа се знае от години. Всеизвестна е историята, в която тя завлече личния си гримьор в родилното пред смаяните погледи на доктори и медицински сестри. Случаят е куриозен, но добре показва характера на рускинята. Есмер държала да изглежда великолепно всеки един момент и дала и дума да се обели по въпроса за това, че ще я плескат в болничното легло, писа „Уикенд“.

Така след като дарила Благо Джизъса със син, можела да позира в целия си блясък за снимките от семейния албум.

От няколко месеца обаче интересът на рускинята към мазилата не е само в употребата им върху себе си. Есмер изкарала няколко курса за обучение при известни майстори на четката. Уменията й се подобрили доста и можела да се похвали дори с първи клиентки сред приятелките си.



Тайната цел на рускинята обаче не е да завърти клиентела, а именно така да влезе в средите на шоу елита. Футболната съпруга иска да го направи първо в родината си, а след това ще отправи поглед и към Холивуд. Да стане част от световната филмова индустрия е нейна мечта от години и след като толкова време нямала прогрес в тази посока се надявала, че ще влезе през задния вход, благодарение на уменията си с четките.

За да трупа популярност с новото си хоби, Есмер си е направила дори специален грим канал в „Инстаграм”. Половинката на Джизъса също се радва на солидна популярност, която затвърждава и с клиповете си. В момента рускинята има едва 40 000 последователи, но с всеки изминал ден те стават все повече и повече.