Половинката на актьора Асен Блатечки - Катерина Горанова, може да е простила изневярата му с Диляна Попова, но е решена на всичко да съсипе моделката, издават запознати.

Катерина, която нито веднъж не показа слабост след кратката си раздяла с Асен, има голямо влияние в киносредите и се е заканила, че ще прекрати завинаги актьорската кариера на Диляна, съобщава "България Днес".

Горанова заема важна длъжност в киноцентъра "Ню Бояна филм" и има възлова роля при лансирането на наши артисти, определяйки кои от тях могат да пробият и кои ще останат само с надеждите си за роля в някой филм или сериал.



С връзките, които жената на Блатечки има, вече е сигурно, че Диляна ще се прости завинаги с киното и ще й се наложи да се отдаде само на дизайнерския си опит.
След като си върна Асен и го накара да загърби завинаги авантюрата си с Попова, в момента Горанова малко по малко унищожава славата на врагинята си.

Блатечки изцяло се е отдал на жена си и първородната си щерка Катя и почти не намира време за Диляна и сина им Борил. Цяло лято лошото момче на българското кино прекара със семейството си по почивки, докато моделката сама се грижи за отрочето им.