Законната половинка на Асен Блатечки Катерина Горанова е съсипана и изживява нов тежък удар след раждането на второто дете на мъжа й - от манекенката Диляна Попова.

Актрисата и режисьорка се е скрила от седмица насам и излиза от дома си, само за да води и взима щерка си Катя на училище, научи „Ретро” от нейни колеги, пише pik.bg. Тя е замразила съвместната си работа с Асен по общия им филм „Люси” и актьорите, участващи в него са в неведение кога ще бъдат продължени снимките.

Лентата била спряна по желание на Катерина, която се оправдала, че в момента мъжът й имал ангажименти покрай сина Борил, който Диляна му роди преди седмица, както и участия в театъра. Според актьорите обаче Горанова изживявала тежко появата на извънбрачното дете на Блатечки и именно това била причината да не иска да се показва пред света и да работи.

„Катя е изпаднала в депресия и е съсипана след събитията около Асен и Диляна и факта, че ги показват по всички медии като щастливо семейство с новородено момченце. Двамата бяха заедно в последните месеци и тя се чувстваше щастлива и обнадеждена, че ще запази семейството си. Уж беше подготвена за момента, в който Асен ще започне да обръща внимание и на второто си дете, но го преживява тежко”, обясняват хора от обкръжението на до скоро хармоничното семейство.



Жената на Блатечки години наред си затваряла очите пред многобройните авантюри на половинката си само и само да запази семейното гнездо и щастието на дъщеря си. Така се случи и след като научи за флирта с Диляна и бременността й. Тя събра си сили да прости и това прегрешение и остана плътно зад мъжа си, който в крайна сметка оцени спокойствието, което му дава и се върна при нея през лятото. За това свидетелстваха и общите им снимки, щракнати от тв папараци през юни, които показаха как двамата вървят прегърнати из софийските улици и дори се целуват.

По това време бременната Диляна Попова бе тази, която се криеше на морето в компанията на приятелки и свикваше с факта, че може да се наложи сама да отгледа сина си. След раждането обаче тя логично се радва на вниманието на актьора, който бил плътно в болницата, а след това я настанил в нает от него под наем апартамент в центъра на София, намиращ се близо до собственото му жилище. Така щяло да му е по-удобно да посещава моделката и сина си и да се грижи за тях.

„Асен всячески се опитва да балансира между двете и на никоя да не й липсва нищо, макар да разбира, че това е невъзможно. Сега тъче между два стана и е ту при едната с едното дете, ту при другата. Това обаче му се отразява много зле и е отслабнал много, не може и да спи, а в крайна сметка и двете му жени не са щастливи”, коментират актьори.

*Асен с Катя и дъщеря си

В момента особено тежко било положението на Катерина и за това говорел и фактът, че отказва да работи. Новината за раждането на красивото момченце, плод на забранената страст между Асен и Диляна, в крайна сметка я сринала окончателно. Никой не знае, как и дали ще се съвземе съпругата на Блатечки от този пореден удар. Актрисата вече дори не се опитвала да се прави на силна, а се скрила с новите рани от предателството на мъжа си.

Дори в личния си профил във фейсбук Катерина разкри, че снимките на „Люси“ са временно прекратени и не се знае кога ще бъдат подновени. „Начало за втори снимачен сезон на филма не е определяно“, написа Горанова в социалната мрежа. Изглежда тя е бясна на мъжа си и не се впечатлява от факта, че в интернет той е със статут „женен” и всячески се опитва да покаже, че държи на нея и няма намерение да разваля семейството си. Освен това за него лентата е истинска мечта, която иска да осъществи със законната си половинка. Филмът е първият съвместен режисьорски проект на Катерина и Асен и те не криеха с колко пречки са се преборили, докато успеят да намерят финансиране и да започнат снимките миналата година.

„Ще е жалко за лентата, която вече е снимана почти изцяло, да пропадне заради сложните им отношения. Дано Катя успее да излезе от депресията и продължат да живеят заедно в мир и взаимен компромис, както досега”, надяват се актьорите от „Люси”, сред които са Калин Врачански и бившето му гадже Силвия Петкова. За същото се молят и всички други колеги на Блатечки, които играят в негови постановки, тъй като и театралните му участия били отложени заради Диляна и бебето.

*Бременната Диляна, снимки: Eva

Артгилдията е твърдо на страната на Катерина Горанова в съперничеството й за сърцето на Блатечки с Диляна Попова. Всички колеги на актьора са категорични, че именно тя стои зад бляскавата му кариера и го е превърнала в звезда.

„През всички тези години тя му даваше комфорт да се развива, отказвайки се от собствената си кариера. Тя го подготвяше за ролите и бе плътно до него във всичко. Прости му и многобройните прегрешения и бе най-вярната и любвеобилна партньорка, която някой може да си пожелае”, категорични са в театралните среди.

По думите им преди да понесе тежкото предателство от страна на Асен, Катя била сексапилна дама, по която са въздишали не един и двама мъже. Години преди съдбовната й среща с Блатечки Горанова е всеобща любимка в арт средите.

Обожават я и по-старите актьори, и връстниците й от випуска по актьорско майсторство. В онзи период тя е душата на всяка компания, в която попадне. Има и талант, и интелект, заради което й предричат бляскава кариера на сцената. Но най-важното е, че е забележителна красавица. Изваяната й фигура, ослепителната й усмивка и дългата огненочервена коса карат всички дами да й завиждат, а господата да губят ума и дума.

В този си бляскав вид Катерина попада в полезрението и на Асен Блатечки. По това време той все още не може да се похвали с някакви големи успехи, мъчи се да оцелява. Именно тогава среща умната, красива, а и от заможно семейство софиянка, която му дава тласък в кариерата и семейство за пример.

*Асен и Диляна

Заглавна снимка: сп. Eva