Жената на Борис Солтарийски се хвана на работа, за да подпомогне семейния бюджет. От днес музикантът от "Ку-ку бенд" остава без ефира на Би Ти Ви и това сериозно ще се отрази на доходите му. Затова половинката му се преквалифицира в актриса в новия клип на Нели Петкова. В разгара на лятото бившата вокалистка на Слави представя видеото към новия си сингъл „Sober“.

Песента е записана в Ню Йорк. Автор на музиката са Дейвис Харис-носител на награда "Грами" за най-добър R&B албум за 2019 година. През месец май Нели Петкова представи съвместния им сингъл "Body". Видеото на „Sober“ е заснето в София от режисьора Люси Иларионов с участието на Аделина Солтарийска и Томас Нацидис. Основна тема на видео клипа, както и на текста на песента са любовта и изневярата. Сюжетът въвлича в любовен триъгълник Нели Петкова и двамата актьори в главни роли. Героинята на Нели хваща неочаквано в изневяра своя любим, а как се развива историята може да видите във видеото на „Sober“.

Освен любовния сюжет, видеото е изпълнено с горещи танци, красиви дами и екзотични локации. Нели Петкова ще изпее за първи път пред публика „Sober“ на своя концерт във Варна на 1-ви август. Музикалното събитие е част от фестивал, който се провежда на територията на Морска гара, а входът за всички посетители е свободен.

Аделина и Борис се намериха по време на едно от състезанията в "Шоуто на Слави". Двамата са и родители на Ема, която дойде на бял свят през 2014 година.