Прясната булка на актьора Фахрадин Фахрадинов си падала по чашката, разкриват пред HotArena.net нейни познати от столичния квартал "Люлин".

Блондинката, която само преди няколко месеца стана законна съпруга на звездата на "Забранена любов", почти всяка вечер надигала наздравици или в домашна обстановка, или когато е навън с любимия си.

Освен почитателка на спиртните напитки, Владимира не икономисвала и от тютюна. Запознати с миналото й твърдят, че не отказала цигарите дори докато била бременна.

Половинката на Фери има дете от друг мъж, с който се разделила още в началото на деветте месеца, допълват от hotarena.net.

Грозните клюка свързват Владимира и с платената любов. Преди време жълти издания писаха, че много преди да се запознае с Фахрадинов си е изкарвала прехраната с най-древната професия, а от порочния живот се измъкнала благодарение на любовта на актьора.

Владимира е бивша състезателка по спортни танци и има бронзов медал от световно първенство. Живяла е в Украйна няколко години, защото се е състезавала за националния им отбор по танци.