Скандалната истина за отношенията между Тодор Славков и Калина Паскалева лъсна на бял свят, пише „Всеки ден".

Тайната, пазена с години и от милионерския наследник, и от авторката на романа „Дневниците на една курва", бе разкрита в национален ефир от жената на Ники Китаеца Виолета.

Провокирана от зараждащата се свалка между съпруга й и Паскалева, бившата фолк дива призна пред водещата на шоуто „Голямата уста" Венета Райкова, че е абсолютно сигурна, че Малък Тошко е мачкал чаршафите с изкусителката.

„Всички се преструват, че не знаят, но за мен е абсолютно ясно защо ги оковаха при влизането им в шоуто. Продуцентите не са глупави и веднага напипаха нишата, от която по-късно да произведат скандал. Защото на мен доста хора лично са ми казвали, че са виждали Калина да си тръгва от апартамента на Славков. Нищо случайно няма. Ники е просто поредната й жертва, тя си е такава - въртиопашка", сподели блондинката.

*Виолета и Китаеца

*Китаеца и Калина

„Тодор Славков лъже цяла България, защото по време на номинациите каза, че иска Калина и Пламена да си тръгнат, защото не били спали с него. Само че с Паскалева не само че са имали връзка, ами доста успешно я крият. Хората трябва да се запитат защо", каза още наранената Вили.

Злите езици припомнят, че Малък Тошко никога не е крил симпатиите си към по-млади жени. Внукът на Батето дори взе участие в риалити формата „Екс милионер търси съпруга" с надеждата да забие някоя нова девойка. След края на снимките на шоуто обаче Славков му отпусна края и беше забелязан дори в прегръдките на друга скандална риалити героиня - моделката и екс любовница на Тачо Зорница Линдарева.

*Калина и Тодор