Константин и половинката му Надя планират втора сватба тази година. За разлика от първата, която събра в пловдивски хотел елита, тази ще мине без излишни салюти.

„Когато се оженихме, нямаше как да се венчаем в църква, а ние го искаме, тъй като сме вярващи, и ни се ще и Бог да благослови нашата любов. Със сигурност венчавката ще е в тесен кръг”, признава Константин, цитира „Таблоид“.

Πъpвaтa cвaтбa нa Koнcтaнтин и Haдя бe нa 17 ceптeмвpи 2010 г., зa дa cĸлючaт гpaждaнcĸи бpaĸ. Днec, oceм гoдини пo-ĸъcнo, двaмaтa ce paдвaт нa двe пpeĸpacни дeцa. Имeннo нacлeдницитe им Mapиaнa и Aлeĸcaндъp щe бъдaт шaфepи нa poдитeлитe cи нa пpeдcтoящaтa цъpĸoвнa вeнчaвĸa.

Певецът твърди, че с любимата си не само, че не са си омръзнали за 10 години, а се обичат още повече. Сексуално също се желаели все повече. Надя призна, че най-тежкият момент от семейния им живот бил, когато певецът влязъл в „Биг Брадър: Most Wanted”.

„Това беше вторият момент, в който сме се разделяли за повече от месец. Първият бе, когато бях бременна, а той имаше турне в САЩ. Сега обаче ми беше по-тежко, защото нямахме никаква връзка“, казва тя и тушира слуховете, че се е поболяла от ревност покрай закачката между мъжа й и Зорница Линдарева в риалитито. „Е, ясно е че той няма как да има нещо с нея, все пак има висок вкус”, подсмихва се Надя.

Пред свои приятелки тя наричала моделката „ниска топка”, вероятно усещайки интуитивно, че мъжът й все пак е изкарал няколко горещи нощи с нея.