Поп звездата Миро се моли за бебе. Познати на певеца шушукат, че жената му Ели май е правила ин витро и двойката се надява съвсем скоро да се радва на наследник. Затова за първи път от години съпрузите не са пътували заедно до Норвегия за Нова година. Елица е останала в България и е пуснала Миро сам в северната страна.

Откакто се върна от Норвегия, където по традиция музикантът прекарва първите дни на всяка Нова година, той с охота разказва за любовта си към скандинавската държава и показва снимки от там, но отказва да сподели защо е пътувал без Елица. Тя обичала Норвегия точно толкова, колкото и той, но по причини, които певецът упорито крие, този път като никога отказала да тръгне заедно с него на традиционното пътешествие. Казала му обаче, че ще го придружава в сърцето и молитвите си.

Според упорити слухове, причината за тази краткотрайна раздяла е надеждата на двамата съпрузи да станат родители. Миро скоро ще навърши 44 години, а за половинката му се твърди, че била по-голяма от него, макар че официалната версия е, че е само на 40. Така или иначе и за двамата е крайно време да имат деца, ако въобще ги искат, а се твърди, че това било тяхна огромна мечта. Миро не веднъж е казвал, че се надява да има бебе, „ако Бог реши”. Сега се молел упорито за такова „решение” от страна на Всевишния, защото Ели най-после се била решила да стане майка.

Понеже далеч не е първа младост, а и предвид сексуалните предпочитания на мъжа си, тя трудно би могла да забременее по естествен път. Съвременната медицина обаче дава достатъчно възможности на жените да родят дори и в късна възраст, а двойката била готова да се възползва от тях. Напоследък Ели избягва да пуска свои снимки и Миро публикува стари кадри от общи пътувания и празници с нея. Двамата обаче не са разделени, нещо повече – съпругата е плътно зад своя избраник във всичко, което той прави, като дори работи в подкрепа на рекламните кампании на неговите нови проекти. На последните си участия Миро е бил с халка, което е допълнително доказателство, че не само не е разделен с Ели, а и държи връзката му с нея да се афишира.

И въпреки всичко това госпожата се крие от публичност и не ходи никъде със своя любим. Говори се, че единствената причина за това е промяната във външния ѝ вид, която веднага би издала, че се готви да стане майка. Според слуховете, Елица била доста подпухнала от хормоните, които взимала заради ин витрото, а нито тя, нито Миро искали да се разбира за намеренията им да имат дете. Единствените хора, които знаели, били най-близките членове на техните семейства, както и протестантският пастор, при когото ходели най-често. Заедно с него се молели за здраво бебе. Не пропускали неделя, без да отидат на църква, защото били дали обет да го правят, за да имат свое дете. Дори когато са в чужбина, търсели протестантска църква, за да не нарушават обета, пише Уикенд.