Диана Ненова и еротичната актриса Еделвайс са възмутени от лековатото поведение на фолк певицата Лияна в къщата на Вип Брадър.

Майката на детето на боксьора Тервел Пулев не одобрява близките отношения между него и изпълнителката, пише hotarena.net. Наранената спортистка се успокоявала с това, че половинката й си пада по жени с борбен дух и здраво стъпили на земята, а не по драматизиращи девойки, които не са наясно какво и кого всъщност искат.

Близки до Диана издават, че според нея Лияна има визуални данни, от които всеки един мъж би се впечатлил, но не и за дълго време.

„Тази жена става само за една нощ, това е. Нищо повече!“, изкоментирала унижената волейболистка.

*Диана

Злите езици говорят, че всъщност Пулев и Ненова са разделени, което донякъде обяснява и оправдава поведението на боксьора.

Другото успокоение, което Диана си внушава е, че монтажът, който екипът на “ВИП Брадър“ правят, е манипулиран и истината не отговаря на действителността.

*Еделвайс

Еделвайс пък сподели в „На кафе“, че Мариан Кюрпанов само си играе с фолк певицата, докато Тервел я взимал доста на сериозно.

„Лияна е от тези жени, които трябва постоянно да бъдат бити“ – еротичната танцьорка счита, че само така изпълнителката ще бъде сложена на мястото си. Русокоската е отвратена от Лиляна, защото си лягала гримирана и обличала провокативни тоалети.

Стойко Сакалиев пък номинира чалгарката, тъй като е разконспирирал коварната й стратегия, с която тя оплита в мрежите си мъжете в Къщата. Според него това не би се отразило добре на детето й.

*Лияна прави масаж на Тервел

*Мариан се закача с Лияна