Половинката на Тервел Пулев Диана Ненова заяви, че двамата с боксьора не са разделени.

Тя категорично отхвърли тези твърдения, както и писанията, че е коментирала поведението на Лияна, която не спира да се увърта около боксьора.

„Не сме разделени! Това са пълни глупости“, лаконично коментира Диана. „Никога не съм коментирала и говорила, за който и да е. Много ми е интересно как се измислят тези неща“, добави волейболистката, пише BLife.bg.

„Аз съм много над тези неща и ми е смешно всичко, което се пише“, обясни още Диана Ненова, която подчерта, че няма повече да говори по темата.

Искрите между Диана и Тервел пламват на спортната база Белмекен през 2005 година.  До днес връзката им още не е скрепена от брак.

Двамата обаче не държат на сватбена церемония, защото общите отговорности към малкия им син - Калоян ги свързват повече от всичко.

Светица или грешница ще се окаже Лияна?

Красавицата взриви форумите с поведението си в последните епизоди на ВИП Брадър. Невинна и мъркаща тя се завъртя около всички мъже в къщата, но с обвързания Тервел Пулев нещата станаха повече от горещи.

След като Лияна направи почти еротичен масаж на Пулев, той й върна жеста, а тя захвърли сутиена и с охота се остави в ръцете му.

В първия епизод на шоуто Лияна разказа, че бащата на детето й - кюрдът Махмуд й е посягал, но не уточни каква е причината затова. Вече не е трудно да се досетим, коментират форумците.

Дали разголените деколтета, късите панталонки не са част от сценарии или мисия?

Преди две години Лияна оплете в мрежите си футболиста Благой Георгиев, който заряза бременната си приятелка.  Двамата обикаляха  светски партита и дискотеки и демонстрираха любовта си. Тя обаче изтрая малко повече от половин година. Сред безбройните предположения за внезапната раздяла най-правдоподобно звучеше, че Махмуд  жестоко е ревнувал тогавашната си екслюбима и е изпращал смъртни заплахи към Благой.

Какво ще се случи с отношенията между Тервел и Лияна след тайната целувка под душа пък остава да видим.

Заглавна снимка: Bulphoto