Бившата съпруга на Юксел Кадриев разкри, че мъжът й й изневерявал... с мъже!

Тя не уточни дали все пак водещият на новините по бТВ е бисексуален, или винаги е харесвал само мъжките ласки. Бонка Георгиева обаче призна пред „България днес”, че с очите си е видяла как мъжът й се отдава на друг – хванала ги на калъп.

И преди това е имала поводи да го подозира, но този път чашата преляла. „Аз го знам, защото съм го видяла със собствените си очи. Аз съм тази, която си взе багажа. Тази, която 15 години защитава името му, която го накара да учи, която го направи човек. Която го измъкна от Евгени Минчев и Дим Дуков”, продължава със скандалните разкрития Бонка.

Тя потвърди думите на Дуков, който в „Горещо” посочи Юксел като свой любовник, когото в последствие преотстъпва на Евгени Минчев.

Носеха се слухове и че Кадриев има връзка с депутата Николай Гацев, а също и че предлагал интимни услуги на Фахрадин от „Забранена любов”, пишат от kliuki.bg.

Досега обаче никой не се връзваше на „жълтите писания”. Ето че днес цялата истина излезе наяве, и то от устата на собствената му съпруга.