Изключително грозен скандал се разигра покрай Денис Ризов и напускането на Кристин Илиева, която доскоро бе сред любимките на музиканта и участваше в предаването му като Котка.

Красавицата разказва, че е отстранена, без някой да я уведоми, а когато си иска парите, някогашният й работодател започва да се крие.

Следват заплахи, скандали и обиди.Арена на неприличните взаимоотношения стана и Фейсбук. Под снимка на Кристин Илиева, която е с приятелки на фолк концерт в Син Сити Денис Ризов нарича бившата си служителка “тъпа курва” и влиза в спор с приятелят на Кристин Мартин Ганчев, обиждайки го с “пръдльо”.

В спора се намесва и Юри Коцев, който пък коментира:

“Браво, най-накрая сте там, където ви е мястото!” Именно Юри е човекът, който отговаря за заплащането. Коментарът пък му е свързан с това, че всички момичета от предаването на Денис имат неофициална забрана да посещават чалга клубове.

Възмутен от обидните думи по адрес на приятелката му, Мартин Ганчев се свърза с репортер на БЛИЦ вчера и поиска трибуна.

Впоследствие обаче помоли материал за скандала да не бъде публикуван, защото приятелката му все още имала някаква надежда да си вземе изработените пари.

Днес с БЛИЦ се свърза и самата Кристин. Според нея всичко започва, когато Денис Ризов й отправя серия от неприлични предложения.

“Много пъти ми е отправял неприлични предложения. Последния път беше когато се бяха разделили с приятелката си. Той ми се обади да ми разкаже и да ми предлага доста интересни неща, но не стана въпрос за пари”, спомня си Кристин.

Тя така и не е уведомена, че е уволнена.

“Никoй не ми е звънял, никoй не ми е казал. Видях, че има кастинг за нова котка. Попитах го, а той каза: “Глупости, ако има нещо, ще ти кажа.И така докато не видях предаването с ново момиче на мое място”, разказва Кристин. От екипа на предаването също са възмутени от отношението на Денис към Кристин.

Те издават и друга любопитна подробност - новата Котка е назначена в момент, в който все още няма навършени 18 години. Според тях всичко тръгва, след като Денис започва връзка с гримьорката от предаването си.

“Тя го ревнуваше от всички момичета в предаването и му нареждаше какво да прави”, твърдят хора от екипа на Денис Ризов.

Заради проблемите с шефа си Катрин не може да си плати семестъра. Тя търси Юри Коцев и го моли да й дадат поне част от дължимата сума, но й отговарят, че в момента нямат пари.

В същия момент обаче Денис Ризов се фука от профила си във Фейсбук с нова придобивка – Мерцедес S класа.

Репортер на БЛИЦ потърси за коментар и самия Денис Ризов.

Оказа се, че той няма никакъв спомен да е писал каквото и да е по адрес на бившата си служителка. Нещо повече, трудно си спомни и коя е тя:

“Коя Катрин? За какви обиди ми говорите? Аз не си спомням да съм писал каквото и да е. В интернет има много фалшиви мои профили, може някой да ги е ползвал. Дори и да е писано от моя профил, сигурно друг е влязъл от мое име”, коментира Денис Ризов.

Минути след този разговор някой бе изтрил коментарите на музиканта по адрес на Кристин.