Нора Недкова се похвали тези дни, че вече си има сериозен приятел и е открила мъжа на живота си. Плеймейтката не пожела да сподели името му, като единствено разкри, че е българин, малко по-възрастен от нея и не е популярна личност. Мистерията около него се задълбочи тези дни, след като Show.bg съобщи, че така нареченият й „сериозен приятел“ всъщност е женен и има деца. Неслучайно Нора намекна, че са били разделени по време на карантината.

Двамата не са имали възможност да се виждат, тъй като гаджето й е бил в социална изолация у дома заедно със семейството си.
Според информацията ни въпросният тип се занимава с ресторантьорство. Преди карантинните мерки гаджето на Нора Недкова можел да се похвали с преуспяващ бизнес, а Норчето се радвала на луксозни почивки и маркови подаръци. Корона кризата обаче сериозно ударила бизнеса му и към днешна дата благосъстоянието на Недкова било под въпрос.

Според вестник „Уикенд” обаче новият на миньончето работи в сферата на финансите и е българин, за разлика от предишния, който бе турчен. Той бил само няколко години по-възрастен от нея и Нора се надявала с него да създаде семейство.

снимка:инстаграм нора недкова