Жени Калканджиева и съпругът й Стефан Манов разказаха подробности около престоя си в къщата на "ВИП Брадър", семейния си живот и личните си взаимоотношения.

Груповият секс, за който Жени и Точо разкриха, че са правили преди години, не им харесал, сподели двойката пред Нова телевизия.

„Направихме си експеримент. Преди да се оженим, докато още не ходехме сериозно решихме да експериментираме. Не ни е харесало, не сме го повтаряли“, обясни шефката на „Визаж“.



„Ако ни беше харесало, Зорница щеше да бъде у нас“, пошегува се тя.

Оказа се, че Жени и Тачо са се разболели след „ВИП брадър“. Въпреки това Стефан не пропусна да спомене дефицита на бирата в шоуто, където се оказа, че си е поискал напитката цели 160 пъти. Това накара коментаторката Кристина Патрашкова да се обърне към производителите на бира да го вземат за рекламно лице.

„Честно казано там нямаше какво да се прави. С биричката той малко бягаше от действителността“, каза и жена му.

Стефан пък си има свое обяснение за изключително противоречивото поведение на Жени, която казва, че го обича и мрази едновременно.



„Според мен те още не ми е простила за изневярата“, смята той. Привидно миската е потиснала гнева от забежката със Зорница Линдарева, но избухванията й били доказателство колко трудно понасяла случилото се.

Калканджиева призна, че не е лесно човек да се справи с подобна ситуация и да прости. Според нея, обаче, за изневярата си е имало причини и част от тях са били в нея.