Миската Евгения Калканджиева е простила на Тачо и двамата отново са заедно.

Това категорично стана ясно от влизането на двойката във "Вип Брадър". Жени явно е простила на неверния си съпруг и го е прибрала при себе си, пише ''Всеки ден''.

Много по-младият мъж на моделката не искаше да говори много за изневярата си, докато Жени упорито се опитваше да убеди всички, че кризата вече е преодоляна. Семейството влиза като един участник в шоуто.



"Заедно бяхме цяло лято. Вярно е че бяхме скарани, когато се появи факторът "Зорница Линдарева", но сега вече не сме скарани", каза красавицата пред Ники Кънчев. Калканджиева заяви, че влизат в Къщата, за да проверят себе си и чувствата си един към друг. "Ще видим дали оставаме заедно или се разделяме завинаги", добави миската.

Междувременно, Политбюрото в лицето на Йорданка Христова и Евгени Минчева изпратиха Тачо и Жени сред мизерните условия на "трудово-изправителнoто" общежитие. Това решение бе взето от певицата, която заяви, че "че там има повече жени и така ще бъде тествана верността на Тачо". Модният гуру пък настояваше да ги разделят и Калканджиева да има право да дойде в "резиденцията". Това обаче не бе разрешено от Биг Брадър.

Снимки: Bulphoto