След няколко раздели и публични скандала в Къщата на „ВИП Брадър”, Жени Калканджиева и мъжът й Стефан Манов-Тачо са заедно и по-щастливи от всякога, узна HotArena.

Двамата доскоро живееха разделени, но поддържаха перфектни отношения в стремежа си да бъдат добри родители на сина си Георги.
„С Тачо сме заедно!”, потвърди наскоро шестата по красота в света с широка усмивка.

Жени Калканджиева не крие, че е имала поне два периода, в които се е заричала да сложи край на връзката си с Тачо завинаги. Само че просто много се обичат. Освен това имат дете. Проблемите помежду им винаги са произтичали от факта, че и двамата са доста силни характери.



„Това, че не се разбираме в много отношения, защото всеки от нас има принципи, два остри камъка сме, трудно правим компромиси. Може би ни трябваше повече време така да започнем да се напасваме, единият да отстъпва, другият да отстъпва... Като бяхме малко по-млади, беше една борба: „Аз съм правият!”. Така че всички тези катаклизми в крайна сметка нас ни сплотиха малко повече”, казва днес Жени Калканджиева.



Шефката на „Визаж” е категорична, че ако Тачо отново й изневери, ще се ядоса, разбира се, но не е от типа жени, които ще се разправя с любовницата или в изблик на гняв ще хвърля чинии. „Аз съм много надута. Просто казвам, че се разделяме и това е”, казва неостаряващата красавица.



Проблемите в миналото явно наистина са ги сплотили, защото днес с Тачо живеят в пълна хармония. Заедно се грижат за сина си, който в момента е на гости на баба си и дядо си по бащина линия в Испания. През август шефката на „Визаж” планира дълга семейна почивка с мъжа си и сина си в Гърция. Предпочита южната ни съседка за ваканция, тъй като там им е по-спокойно, пише "Уикенд".