Край на войната между две от най-известните българки у нас. Жени Калканджиева ще даде най-добрите си модели за новата колекция бански костюми на Николета Лозанова. Двете имат конфликт от десетилетия, като Калканджиева открито напада Лозанова и твърди, че тя е твърде ниска за моделка и има  много силикон. Тя дори изхвърли картонения лик на Ни Ло от студиото си, докато бе водеща в ТВ7 през 2013 година.

Днес обаче враждата е в миналото и сексапилните красавици на Жени ще акостират на брега в Слънчев бряг с 40-футов катамаран Lagoon на стойност близо 400 000 евро. Дневното парти на 2-ри август, четвъртък, ще бъде истински горещо, защото секси моделите на плеймейтката ще вдигнат градуса още в 16.00 часа. Топ-звездите на Visages ще представят актуалните тенденции в плажното облекло с марка NL4YOU, с които Лозанова вече нажежи социалните мрежи. Лимитирана колекция облекла ще покаже и младият дизайнер Антон Узунов.

По-късно същата вечер, за първи път в България ще бъде представен датският дизайнер Diane Von Furstenberg. На най-престижната сцена по Черноморието ще бъде показана и специална колекция на италианската марка Pinko, която пристига от столицата на модата за ексклузивното събитие, озаглавено Visages Trendsetters. Един от гостите на събитието ще си тръгне с дизайнерско бижу инкрустирано със скъпоценни камъни, осигурено от Goto Jewellery and Diamonds.

За шоуто, което органзаторите подготвят, ще се говори дни наред, а сексапилните изпълнителки Влади и Алекс ще се погрижат за емоционалното преживяване на гостите. Доброто настроение е гарантирано от DJ Goro.