Модната шефка Жени Калканджиева иска забрана на силикона за момичета под 21 години.

"Трябва също така да се забранят козметичните корекции на момичета под 21 години и да бъдат разрешени само в случай на инцидент и при крайна необходимост. Освен това смятам, че държавата трябва да въведе задължителни униформи във всички училища и да се забранят мобилните телефони в училище, за да може децата да не се определят по облеклото и вещите, а по дисциплината и знанията", заяви шестата по красота в света.

Калканджиева отрече в интервю пред "Уикенд" слуховете от последните месеци, че е пред фалит и разпродава имотите си.

"Не знам кой толкова иска да фалирам, но ще го разочаровам. С Тачо съвсем наскоро си купихме и нов апартамент. В същото време разширявам дейността на "Визаж". До момента нямам изтеглени кредити. А не мога да продам нещо, което не е мое. Къщата, в която живеехме, принадлежи на агенцията, което пък е акционерно дружество. Къщата ми в Княжево е построена от баща ми и тя никога няма да бъде продадена", добави Жени.

Пред таблоида тя разкри още, че и до днес по тялото й има следи от побоя, който неизвестни й нанесоха преди години.

"В първите минути на побоя изпаднат в безсъзнание... До момента няма развитие в процеса по разкриването на извършителите, а аз, от шока, така и не успях да видя лицата им, когато ме нападнаха. На корема все още имам белег от тогава. Не бих искала да се връщам към този момент".