Шефката на модна агенция „Визаж” Жени Калканджиева даде откровено интервю за списание LOVE style, в което призна, че майка й Елена ослепява.

„Тя се разболя и има нужда от специална грижа и аз съм плътно до нея. Мама загуби зрението си. С едното око вижда само четири процента, което е нищо. Тя има ревматоиден артрит и нещата са свързани”, сподели Жени пред LOVE style. Затова и тя на този етап не мисли за второ дете. А и плановете й са да не живее в България.

„Може би ще останем тук още няколко години, но определено бих искала Жорко да e тук най-много до седми клас, а след това да заминем. Не искам моето дете цял живот да работи и най-накрая като майка ми да разчита на една пенсия от 250 лева. Все още не знам къде ще отидем. Изключвам Америка и студените държави. В момента единствените нормални континенти, на който няма проблеми са Австралия и може би Азия”, обяснява Калканджиева.

В момента Жени и мъжът й Стефан Манов-Тачо не живеят под един покрив, но са нонстоп заедно и нямат намерение да се развеждат.

*Сн.: Къртицата, ФБ

Заглавна сн: Love style